Imagina el teu nadal. Participa-hi!

Com cada any, i ja en fa vint, comença la recollida de dibuixos Imagina el teu Nadal per als treballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona.

Us demanem la vostra participació perquè ens feu arribar els dibuixos dels nens i les nenes de la vostra família, unes creacions artístiques que ens acompanyaran durant les festes nadalenques i que omplen d'il·lusió i de colors el web «Nadal és molt més».

Els dibuixos es penjaran a la galeria del web i els podreu enviar com a postal digital per felicitar el Nadal als vostres familiars i amics. Llegiu atentament les instruccions sobre com cal fer l’enviament.
 

Qui hi pot participar?

Els nens i les nenes de la vostra família, fins als 12 anys.

 

Com cal enviar les dades i el dibuix?

Ompliu el formulari i adjunteu el dibuix digitalitzat. Cal omplir un formulari per a cadascun dels dibuixos que es presentin.

El dibuix que adjunteu al formulari ha de ser una imatge horitzontal en format JPG. Ha de tenir una mida mínima de 670 x 473 px i un pes màxim de 10 Mb.

Si heu de modificar el format, l’orientació, la mida o el pes del dibuix digitalitzat, us recomanem aquests programes en línia per fer-ho:

 

Termini de rebuda dels dibuixos

La data límit per enviar els dibuixos és el 30 de novembre de 2018 a les 15 h, improrrogable! Per tant, cal que l'envieu amb temps suficient abans d’aquesta data.

 

Si teniu qualsevol dubte sobre la campanya, ens podeu contactar a:

Unitat de Comunicació Digital Corporativa

7a planta de Can Serra

Rambla de Catalunya, 126

comunicaciointerna@diba.cat · 934 022 094