Imagina el teu Nadal. Formulari de participació


Dades de l'infant

Nom i cognoms de l'infant *

Edat *
Tria una opció, en anys o en mesos.

Dades de l’empleat/ada familiar de l’infant

Nom i cognoms de l'empleat/ada *

La participació en aquest campanya està restringida als treballadors i treballadores de la corporació i dels òrgans de gestió.

Poden participar-hi els nens i les nenes familiars dels treballadors i treballadores fins a 12 anys. El dibuix que adjunteu al formulari ha de ser una imatge horitzontal en format JPG. Ha de tenir una mida mínima de 670 x 473 px i un pes màxim de 10 Mb. La data màxima per a rebre els dibuixos és el 30 de novembre a les 15h, improrrogable!.

Tots els dibuixos presentats es publicaran en una pàgina pública vinculada a www.diba.cat amb el nom i cognoms de l’infant participant i l'edat. Se'n permetrà l’ús dels dibuixos com a postals nadalenques a qualsevol visitant de la pàgina.
 

Protecció de dades

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per la Diputació de Barcelona amb l'única finalitat de gestionar la participació en la campanya Imagina el teu Nadal 2018, amb el vostre consentiment. Les dades identificatives de l’autor del dibuix (nom i edat), es faran públiques a la web www.diba.cat, per tant seran accessibles per tothom, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Diputació de Barcelona.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment o per correu postal al Registre.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades, que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.